Servis i popravka vozila se mogu zakazati:

  • Jednostavnom prijavom na početnoj strani našeg sajta,
  • Na mail adresi: servis@aci.ba
  • Pozivom na broj telefona +387 (0)33 712 001

Radno vrijeme servisa je svakim radnim danom od 8.00 - 16.00, subotom od 8.00 - 14.00 časova.

Servis vozila

Da bi vašem vozilu povećali dugovječnost, pouzdanost i vrijednost a sebi sigurnost, bitno je da ga održavate u fabrički propisanom servisnom intervalu.

Besplatan pregled vozila i savjet

Poštujući vaše vrijeme, po simboličnim cijenama, dolazimo i vraćamo vozilo na željenu adresu nakon servisa ili popravke.

Servis i popravka vozila

Naš servis vrši održavanje vozila u garantnom i vangarantnom roku prvenstveno za vozila FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ALFA ROMEO i JEEP.

Servis vozila smješten je na 550 m2, a uključuje: prijemni odjel vozila, 4 dizalice i 10 radnih mjesta te posjeduje moderan sistem za optiku, te vulkanizerski odjel.

Dijagnostika

Opremljen je najsavremenijim dijagnostičkim uređajima, specijalnim i standardnim alatima velike vrijednosti sa tendencijom nabavke novih alata i opreme prema tehnološkom razvoju vozila. Zapošljava sedam iskusnih servisera edukovanih u razvojnim centrima.

Rezervni dijelovi

Dugoročna pouzdanost i sigurnost sa originalnim rezervnim dijelovima.

Povjerite svoje vozilo samo onima koji uvek mogu osigurati pravi "dio" za pravu cijenu. Zaista, ko može održavati vaš automobil dugoročnije i kvalitetnije od Fiata, koji ga je dizajnirao i proizveo? U našem servisu možete naći originalne rezervne dijelove koji su testirani i provjereni i koji omogućavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajući najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomičnosti. Samo sa originalnim rezervnim dijelovima, vaš automobil će nastaviti da vam osigurava bezbjednost u svim situacijama u toku vožnje. Takođe, moći ćete se osloniti na ekološki automobil koji smanjuje štetnu emisiju izduvnih gasova, a štedi na potrošnji goriva.

Naše skladište rezervnih dijelova u svakom momentu posjeduje veliki broj pozicija za sve brendove. Isključivo se radi originalnim dijelovima. Dopunjavamo ga 2x sedmično. Uz broj šasije, za veoma kratko vrijeme možete dobiti informaciju o rezervnom dijelu koji Vas interesuje.

© 2023 A.C.I.