FIAT PROFESSIONAL teretna vozila - 5 godina garancije

Neka Vaša firma ne brine - Putujte mirno 5 godina

FIAT PROFESSIONAL gama teretnih vozila - 5 godina garancije

 

Naša linija teretnih vozila nudi najveću garanciju od čak 5 godina ili 200.000km.

Za čitav period trajanja garancije uključena je FIAT Professional FREETOGO asistencija na putu koja pokriva kompletan evropski kontinent.

MEHANIČAR UVEK VAMA NA USLUZI Probušena vam je guma? Da li vam se istrošio akumulator i vaš automobil ne može dalje? Odvežite pojas i duboko udahnite sa olakšanjem! Jedan od naših mehaničara vam je uvek dostupan gde god da se nalazite. A ako problem zahtjeva zaustavljanje u radionici, postaraćemo se da odšlepamo vaš automobil do najbližeg ovlaštenog servisa.

SA NAMA NIKADA NEĆETE BITI BEZ AUTOMOBILA Ako treba da zadržimo vaš automobil u našem servisnom centru radi popravke, omogućićemo vam uslužno vozilo dok popravljamo vaše. Ako dođe do kvara dok putujete, postaraćemo se za troškove vašeg putovanja, mogu vam biti nadoknađeni troškovi taksija radi lakse konektivnosti, zatim vam može biti izdato zamjensko vozilo radi nastavka putovanja

SKRATIMO UDALJENOST Ako se vaš automobil pokvari na više od 50 km od kuće, odvešćemo vas o našem trošku* zajedno sa vašim saputnicima u hotel, u slučaju da ne možete odmah da nastavite putovanje, a zatim ćemo vas vratiti da preuzmete automobil kada bude popravljen. A ako je vaš automobil zaustavljen duže od 5 dana, platićemo troškove* za vraćanje automobila vama ili u servisni centar u mjestu u kojem živite!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *